Learn By Playing

Προ-Παίδες. Τέλειοι στο αγώνα σήμερα. “Παλτά” στον επόμενο αγώνα. Εβδομαδιαία και μηνιαία σκαμπανεβάσματα. Απόδοση καρδιογράφημα… Ατελείωτα λάθη.

Playing PHILOSOPHY

ABCs: (Agility, Balance, Co-ordination και speed)

Το ABCs είναι η ουσία της φιλοσοφίας μας. Το ζητούμενο από τα παιδιά αυτής της ηλικίας είναι να βελτιώσουν την Ευκινησία, την Ισορροπία, τον Συντονισμό και την ταχύτητά τους. Μαζί με τις δεξιότητες ζωής: Συνεργασία, Ομαδική Εργασία, Επικοινωνία και Φιλία.

Ο ρόλος του προπονητή είναι πολλαπλός:
– Είναι Συντονιστής
Επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές να απολαύσουν και να ερωτευτούν το παιχνίδι.
– Είναι Μέντορας
Ακούει τους ποδοσφαιριστές, τους καθοδηγεί και τους ενθαρρύνει να σκεφτούν το παιχνίδι.
– Δίνει Κίνητρα
Ορίζει κατάλληλες και εφικτές προκλήσεις για να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές.
– Είναι Φίλος
Δημιουργεί ένα περιβάλλον φιλόξενο και χωρίς αποκλεισμούς.

εγγραφη

Πως να εγγράψετε το παιδί σας στην Ακαδημία μας

Πριν την εγγραφή θα σας δίναμε 3 μικρές συμβουλές που, ίσως, θα καθορίσουν την τελική σας απόφαση. Θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε πολλά πράγματα στο μυαλό σας.

Εάν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τις φόρμες εγγραφής που θα συναντήσετε παρακάτω μπορείτε να καλέσετε ένα από τα πιο προσφιλή σας πρόσωπα:

 

καλεστε για εγγραφη

Κανάκης Γρηγόρης
Πρόεδρος Ομάδας

+30 6908 656 367

email για εγγραφη

01.

Διαβάστε με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή την ιστοσελίδα μας και όλες τις πληροφορίες σχετικά με το τμήμα που σας ενδιαφέρει. Προσπαθείστε να καταλάβετε την φιλοσοφία και τους στόχους μας.

02.

Συζητήστε με το παιδί σας. Ανακαλύψτε τι ζητά από εσάς και εμάς και εάν η ακαδημία μας μπορεί να το προσφέρει. Είναι σύνηθες φαινόμενο το παιδί σας να ενθουσιαστεί τις πρώτες ημέρες και στην συνέχεια να απογοητευτεί επειδή δεν βρήκε αυτό που ήθελε.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δυσαρεστήσουμε το παιδί σας και να το αποθαρρύνουμε από μελλοντικές αθλητικές δραστηριότητες.

03.

Όλες οι ακαδημίες δεν είναι για όλα τα παιδιά. Η απόφαση που θα πάρετε είναι καθοριστική για την πνευματική και φυσική ανάπτυξη του παιδιού σας. Εξετάστε με μεγάλη σοβαρότητα τον τρόπο που εργαζόμαστε στην ακαδημία όπως θα εξετάσετε αργότερα τα πνευματικά ιδρύματα για τις υπόλοιπες σπουδές του και προχωρήστε (ή όχι) στην εγγραφή του στο ανάλογο ηλικιακό τμήμα.

d

philosophy

Εσείς, οι γονείς

Αυτή την χρονική στιγμή ένα παιδί, στην ηλικία των 12, είναι πολύ καλύτερο στο ποδόσφαιρο, από ένα άλλο. Κανείς μας (σας) δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα συνεχίσει να είναι το καλύτερο.

Παιδί και Προσδοκίες

Οι κορυφαίες επιδόσεις στο ανώτατο επαγγελματικό επίπεδο ΔΕΝ συνοδεύονται από κορυφαίες επιδόσεις στα κατώτερα αναπτυξιακά επίπεδα. ΌΛΑ τα επιστημονικά αποτελέσματα έδειξαν μια σαφή ΘΕΤΙΚΉ ΣΧΈΣΗ μεταξύ πρώιμης εξειδίκευσης και πρώιμης επιτυχίας, αλλά μια ΑΡΝΗΤΙΚΉ ΣΧΈΣΗ ανάμεσα στην πρώιμη εξειδίκευση και την επιτυχία των ενηλίκων

Παιδί και Ποδόσφαιρο

Το ποδόσφαιρο δεν έχει καμία σχέση με το να τα κάνεις όλα σωστά, σε κάθε δραστηριότητα. Έχει σχέση με το να κάνεις όλο και λιγότερα λάθη. Δεν βρέθηκε ακόμη ο αλάνθαστος ποδοσφαιριστής ή ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές και οι ομάδες που έκαναν τα λιγότερα λάθη, μακροπρόθεσμα, κέρδισαν τα περισσότερα (όχι όλα) μετάλλια, πρωταθλήματα, κύπελλα και δόξα

Γραμμές Συνεργασίας

Ο σημαντικότερος Πυλώνας Συνεργασίας είναι το τρίπτυχο Ακαδημία – Γονείς – Σχολείο. Υπάρχει ενιαία γραμμή εκμάθησης σε συνεργασία με τους γονείς και το σχολείο. Ο κάθε παιδαγωγός και η κάθε οικογένεια ακολουθεί ακριβώς την ίδια πορεία

Μεικτές Ηλικιακές Τάξεις

Πέρα από την συμμετοχή του παιδιού σας στο ηλικιακό του τμήμα, να περιμένετε από την ακαδημία μας την συγκρότηση μικτών τμημάτων που αποτελούνται από παιδιά διαφόρων ηλικιών που συνεργάζονται και βοηθούν το ένα το άλλο

Ο Πρωταγωνιστής. Το ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ

Το παιδί που σήμερα τα κάνει όλα σωστά, ενδέχεται αύριο να τα κάνει όλα λάθος ή να τα παρατήσει. Και αντίστροφα.

Back to School

Η ακαδημία μας είναι ένα μικρό σχολείο αγωγής και ανάπτυξης αθλητικών ικανοτήτων (και όχι μόνο). Καλλιεργεί τις αθλητικές ικανότητες του παιδιού σας μέσα από ένα μεγάλο αριθμό πρακτικών και αισθητηριακών ασκήσεων που ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ

Προπόνηση και Παιδί

Η φιλοσοφία της προπόνησης είναι ξεκάθαρα παιδοκεντρική. Διαθέτουμε τα απαραίτητα επαγγελματικά εργαλεία που καθιστούν τον προπονητή του παιδιού σας σε βοηθό και καθοδηγητή, και το γήπεδο σε χώρο αγωγής και χαράς 

Παιδί και Εξατομικευμένη Εργασία

Χρησιμοποιώντας συστήματα τεχνολογίας GPS (Playertek, Catapult, Playr, κλπ) ή συστήματα κάμερας (Prozone, κλπ), μπορούμε να συλλέξουμε μια μεγάλη ποικιλία δεδομένων φυσικής απόδοσης σε σχέση με την καλυπτόμενη απόσταση, σε απόλυτα νούμερα και σε ποικίλες διαφορετικές εντάσεις, καθώς και σε μέγιστες ταχύτητες και επιταχύνσεις.

Παιδί και Αναγνώριση Ταλέντων

Τρέχουμε ήδη ένα εσωτερικό πρόγραμμα ταυτοποίησης ταλέντων βασισμένο σε ένα μοντέλο τεσσάρων πυλώνων που αποτελείται από τεχνικά / τακτικά, ψυχολογικά, φυσιολογικά και κοινωνικά στοιχεία παράλληλα με ένα, σε βάθος, σύστημα αξιολόγησης που περιλαμβάνει τακτικούς, ανεξάρτητους από την ακαδημία, ελέγχους.

ποδοσφαιριστες

εκπαιδευτες ποδοσφαιρου

τμηματα

χρονο λειτουργιας

Μιλήστε μας

Γήπεδο: Ε.Α.Κ. Ρόδου

Τηλέφωνο: 690 865 6367

Email: [email protected]

Ώρες λειτουργίας: Δ – Π: 17:00 – 22:00