Learn By Playing

Εδώ καλλιεργείται η “ευγενή άμιλλα” των junior μας και εξυψώνεται η ατομικότητα και η ομαδικότητα

Playing PHILOSOPHY

Υιοθέτηση πολιτισμένης συμπεριφοράς, ευγένεια, εργατικότητα, υπευθυνότητα και υψηλά ιδανικά. Αυτή θα είναι η καθημερινότητα του παιδιού σας στην ακαδημία μας. Πάντα μέσα από το ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Το παιδί σας θα μάθει πως, ως μέλος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, έχει δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις. Διδάσκεται να κάνει το σωστό (εσωτερική πειθαρχία) μέσα στο μικρό κοινωνικό σύνολο που ονομάζεται ποδοσφαιρική ομάδα. Είτε ο προπονητής – παιδαγωγός είναι παρών είτε όχι.

Να περιμένετε τον προπονητή να απουσιάζει εσκεμμένα για λίγο από την προπόνηση. Να αναθέτει καθήκοντα στο παιδί σας. Να ορίζει αρχηγούς και βοηθούς.

Να διδάσκει τον αλληλοσεβασμό. Όταν μιλάει το παιδί σας όλοι σωπαίνουν. Όταν μιλάει ο εκπαιδευτής όλοι σωπαίνουν. Όλοι παίρνουν το απαραίτητο χρόνο που χρειάζονται για να ολοκληρώσουν τον λόγο τους.

Παιδοκεντρική προσέγγιση. Ο υπέρτατος στόχος είναι η εκμάθηση των βασικών αρχών του ποδοσφαίρου στον χρόνο που χρειάζεται το κάθε παιδί, μέσα από την επανάληψη, σεβόμενοι την ιδιαιτερότητά του. 

Δεν θα γίνουν όλα τα παιδιά ποδοσφαιριστές. Λίγα έχουν το χάρισμα. Δεν θα γίνουν όλα τα παιδιά καλλιτέχνες. Λίγα έχουν το χάρισμα. Και ούτω καθεξής. Να είστε όμως σίγουροι πως ΌΛΑ τα παιδιά έχουν κάποιο χάρισμα. Το ίδιο και το δικό σας. Καλλιεργείστε τα χαρίσματά του… όπως θα κάνουμε και εμείς.

εγγραφη

Πως να εγγράψετε το παιδί σας στην Ακαδημία μας

Πριν την εγγραφή θα σας δίναμε 3 μικρές συμβουλές που, ίσως, θα καθορίσουν την τελική σας απόφαση. Θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε πολλά πράγματα στο μυαλό σας.

Εάν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τις φόρμες εγγραφής που θα συναντήσετε παρακάτω μπορείτε να καλέσετε ένα από τα πιο προσφιλή σας πρόσωπα:

 

καλεστε για εγγραφη

Κανάκης Γρηγόρης
Πρόεδρος Ομάδας

+30 6908 656 367

email για εγγραφη

01.

Διαβάστε με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή την ιστοσελίδα μας και όλες τις πληροφορίες σχετικά με το τμήμα που σας ενδιαφέρει. Προσπαθείστε να καταλάβετε την φιλοσοφία και τους στόχους μας.

02.

Συζητήστε με το παιδί σας. Ανακαλύψτε τι ζητά από εσάς και εμάς και εάν η ακαδημία μας μπορεί να το προσφέρει. Είναι σύνηθες φαινόμενο το παιδί σας να ενθουσιαστεί τις πρώτες ημέρες και στην συνέχεια να απογοητευτεί επειδή δεν βρήκε αυτό που ήθελε.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δυσαρεστήσουμε το παιδί σας και να το αποθαρρύνουμε από μελλοντικές αθλητικές δραστηριότητες.

03.

Όλες οι ακαδημίες δεν είναι για όλα τα παιδιά. Η απόφαση που θα πάρετε είναι καθοριστική για την πνευματική και φυσική ανάπτυξη του παιδιού σας. Εξετάστε με μεγάλη σοβαρότητα τον τρόπο που εργαζόμαστε στην ακαδημία όπως θα εξετάσετε αργότερα τα πνευματικά ιδρύματα για τις υπόλοιπες σπουδές του και προχωρήστε (ή όχι) στην εγγραφή του στο ανάλογο ηλικιακό τμήμα.

d

philosophy

Εσείς, οι γονείς

Το γεγονός ότι πληρώνετε δίδακτρα δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε παραχωρήσεις στον τρόπο σκέψης και εργασίας για να ευχαριστήσουμε εσάς ή τα παιδιά σας. Προσοχή στις επιλογές σας.

Παιδί και Εμπιστοσύνη

Το παιδί σας έχει την έμφυτη ικανότητα να αναπτυχθεί μόνο του. Εσείς και εμείς οφείλουμε να σεβαστούμε αυτή του την ικανότητα, να το εμπιστευτούμε απεριόριστα και να το βοηθήσουμε να αναπτυχθεί από ΜΟΝΟ ΤΟΥ

Παιδί και ανάπτυξη

Το παιδί σας είναι μοναδικό και έχει τον δικό του, ατομικό ρυθμό ανάπτυξης. Εμείς, σεβόμενοι την μοναδικότητά του, ΔΕΝ θα επέμβουμε στον ρυθμό του και θα το ενθαρρύνουμε να διατηρήσει αυτό τον ρυθμό. Το ίδιο περιμένουμε και από εσάς

Γραμμές Συνεργασίας

Ο σημαντικότερος Πυλώνας Συνεργασίας είναι το τρίπτυχο Ακαδημία – Γονείς – Σχολείο. Υπάρχει ενιαία γραμμή εκμάθησης σε συνεργασία με τους γονείς και το σχολείο. Ο κάθε παιδαγωγός και η κάθε οικογένεια ακολουθεί ακριβώς την ίδια πορεία

Μεικτές Ηλικιακές Τάξεις

Πέρα από την συμμετοχή του παιδιού σας στο ηλικιακό του τμήμα, να περιμένετε από την ακαδημία μας την συγκρότηση μικτών τμημάτων που αποτελούνται από παιδιά διαφόρων ηλικιών που συνεργάζονται και βοηθούν το ένα το άλλο

Ο Πρωταγωνιστής. Το ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ

Όλα τα παιδιά είναι χαρισματικά. Σε κάτι. Το ίδιο και το δικό σας.

Back to School

Η ακαδημία μας είναι ένα μικρό σχολείο αγωγής και ανάπτυξης αθλητικών ικανοτήτων (και όχι μόνο). Καλλιεργεί τις αθλητικές ικανότητες του παιδιού σας μέσα από ένα μεγάλο αριθμό πρακτικών και αισθητηριακών ασκήσεων που ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ

Προπόνηση και Παιδί

Η φιλοσοφία της προπόνησης είναι ξεκάθαρα παιδοκεντρική. Διαθέτουμε τα απαραίτητα επαγγελματικά εργαλεία που καθιστούν τον προπονητή του παιδιού σας σε βοηθό και καθοδηγητή, και το γήπεδο σε χώρο αγωγής και χαράς 

Παιδί και Εξατομικευμένη Εργασία

Δίνουμε σε όλα τα παιδιά τον δικό τους, διαφορετικό, απαραίτητο χρόνο να αφομοιώσουν την κάθε άσκηση. Επαναλαμβάνουμε τις ασκήσεις όσες φορές χρειαστεί, για όσο χρόνο χρειαστεί.

Δουλεύουμε με κάθε παιδί χωριστά. Δεν υπάρχουν “έξυπνα” παιδιά. Το παιδί που είναι “έξυπνο” σε μια άσκηση, δεν είναι “έξυπνο” σε μια άλλη.

Παιδί, Γειτονιά και Ποδόσφαιρο

Όπως, πολύ σωστά, είπε ο τεράστιος άνθρωπος και ποδοσφαιριστής Johan Cruyff: όταν έπαιζα μικρός ποδόσφαιρο στον Ajax προπονούμουν 3 ώρες την εβδομάδα. Αλλά έπαιζα 3 ώρες, κάθε μέρα, στην γειτονιά μου. Που νομίζετε ότι έμαθα ποδόσφαιρο;

Να μια καλή ιδέα. Κάθε γειτονιά και μια μπάλα. Δώρο από την ακαδημία μας. Συμφωνείτε;

ποδοσφαιριστες

εκπαιδευτες ποδοσφαιρου

τμηματα

χρονο λειτουργιας

Μιλήστε μας

Γήπεδο: Ε.Α.Κ. Ρόδου

Τηλέφωνο: 690 865 6367

Email: [email protected]

Ώρες λειτουργίας: Δ – Π: 17:00 – 22:00